Kerst, sfeer & meer

Bij Linssen bijSTOX hebben we nu ook kerst, sfeer en meer. Ben je op zoek naar leuke sfeer- en kerstartikelen? Of een kunstkerstboom, échte kerstboom of kerstarrangementen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom eens een kijkje nemen bij ons in de winkel en laat je inspireren. 

Bekijk hieronder welke activiteiten en leuke aanbiedingen voor je in de aanbieding hebben. 

Kom gezellig op 8 december een middagje naar ons tuincentrum en proef, geniet en wordt geïnspireerd door leuke stands. Voor de kids is er een leuke workshop en gratis schminken of een kindertattoo plaatsen. Cadeautje gekocht ? We pakken het gratis voor je in. En laten we de heerlijk geurende verse kerstbomen niet vergeten. Je zoekt de kerstboom uit die je mooi vind en wij zorgen dat deze netjes wordt ingepakt zodat je auto schoon blijft bij transport. Kortom; kom in kerstsfeer.

GRATIS Tree-cluster verlichting bij aankoop van een kunstkerstboom

Vanaf maandag 11 november ontvang je bij aankoop van een kunstkerstboom nu GRATIS Tree-cluster verlichting warm wit* 

 

Actievoorwaarden: 

 • Bij alle bomen van 1.85 m ontvang je nu gratis tree-cluster verlichting warm wit met 768 lampjes t.w.v. €28,99;
 • Bij alle bomen van 2.15 m ontvang je nu gratis tree-cluster verlichting warm wit met 960 lampjes t.w.v. €37,99; 
 • Bij alle bomen vanaf 2.30 en groter ontvang je nu gratis tree-cluster verlichting warm wit met 1152 lampjes t.w.v. €42,99;
 • Zolang de voorraad strekt op=op.

Waardecheque €10,- kado! 
Bij aankoop van een échte kerstboom vanaf €19,99

Yes! Bij aankoop van een échte kerstboom vanaf €19,99, krijg jij van ons een waardecheque ter waarde van €10,- cadeau. Wat doe je namelijk straks als de kerstboom of kunstkerstboom weg is en dit een lege plek achterlaat in januari? Zet er bijvoorbeeld een mooie kamerplant of ander leuk item voor in de plaats! Met deze cheque kun je straks een leuk én voordelig item kopen voor in jouw huis. Laat je eens inspireren in een van onze vestigingen. 

Deze actie loopt vanaf 26 november tot en met 23 december 2019. Het is belangrijk deze cheque te verzilveren in een van onze filialen (Heerlen, Maasbracht, Roermond en Venlo). Dit kan in de periode van 2 januari t/m 31 januari 2020. De actievoorwaarden zijn als volgt:

 • Deze cheque cheque geeft recht op €10,- korting in de periode van 2 januari t/m 31 januari 2020 bij de filialen van bijSTOX Heerlen, Maasbracht, Roermond en Venlo.
 • De cheque is daarnaast niet inwisselbaar voor contant geld.
 • Niet geldig i.c.m. andere lopende voucheracties.
 • Geldig op het gehele assortiment m.u.v. blokhutten, bestrating, dierenvoeding, cadeaukaarten, dieren, producten van Viking en Stihl, horeca en boeken.
 • Per betalende klant mag maximaal 1 cheque worden ingeleverd. 
 • Bij vermoeden van misbruik is bijSTOX gerechtigd de cheque ongeldig te verklaren.
 • Druk en tekstfouten voorbehouden.