Het coronavirus: hoe gaan we ermee om?

Het coronavirus houdt momenteel iedereen in de ban. Hier kun je alle informatie vinden over hoe we omgaan met de ontwikkelingen rond het coronavirus en welke maatregelen we treffen. Hierin volgen we de adviezen vanuit het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de overheid.

Vooralsnog  zijn al onze tuincentra bijSTOX Heerlen, Maasbracht, Roermond en Venlo nog volgens reguliere openingstijden geopend.  Om het verspreiden van het coronavirus te voorkomen hebben ook wij strikte maatregelen genomen.  Winkel veilig en sociaal, want uiteindelijk heeft de gezondheid en veiligheid van jouw als klant en onze medewerkers onze hoogste prioriteit!

 

Nu ook mogelijk om online je tuinplanten en tuinbenodigdheden te bestellen

Onze tuincentra zijn nog steeds geopend, maar zie je geen mogelijkheid of wil je liever niet naar de winkel komen? Wij zijn i.v.m. het coronavirus een tijdelijke samenwerking aangegaan met een online partner waardoor je nu gemakkelijk online al je kamerplanten, tuinplanten en tuinbenodigdheden kan bestellen. Onze partner bezorgt tot aan de deur. Zo hopen we je in deze moeilijke tijd toch een stukje service te bieden.

Bestel hier online je kamer- en tuinplanten

 

Extra Hygiëne maatregelen in onze winkels

  • Iedere dag wordt er extra schoon gemaakt met een desinfectiemiddel;
  • We schudden geen handen meer, maar begroeten met een glimlach;
  • Houdt minimaal 1.5 meter afstaand van onze medewerkers en andere klanten;
  • Medewerkers met klachten blijven thuis en we vragen aan onze klanten om ook thuis te blijven bij ziekteklachten;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog;
  • Was je handen regelmatig met water en zeep en droog af met een papieren doekje;   
  • Betaal zoveel mogelijk met de pin;
  • Help onze kassière en zet zoveel mogelijk producten met de streepjescode richting de kassière;
  • Luister ten alle tijden naar de instructies van onze medewerkers.

 

Onze horecagelegenheden zijn gesloten

We zijn genoodzaakt om onze Tuincafé’s en Brasserie de Tuin bijSTOX Heerlen, Roermond en Venlo te sluiten t/m 6 april. Mocht je iets gepland hebben en dit nog niet geannuleerd hebben? Dan nemen onze collega’s van het Tuincafé/Brasserie de Tuin contact met je op.

 

Workshops en evenementen geannuleerd

Gezondheid van onze gasten en personeel staat bij ons op de eerste plaats. Daarom hebben de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus ons doen besluiten om onze geplande workshops en evenementen  t/m in ieder geval 6 april te annuleren. Natuurlijk proberen wij deze workshops en evenementen op een andere datum in te plannen maar aangezien de onzekerheid is dit nu nog niet te bepalen.

Workshop online geboekt? 

Wij zullen de klanten die zich hebben ingeschreven op de hoogte stellen via de mail. Vanzelfsprekend kunnen zij het geld retour krijgen. 

Workshop in de winkel geboekt? 

Mail naar marketing@bijstox.nl en dan nemen we vanzelfsprekend contact met je op. 

 

We zijn momenteel achter de schermen druk bezig met het bedenken van oplossingen zodat we al onze klanten kunnen helpen met deskundig advies en service. Zorg goed voor elkaar de komende periode en we hopen elkaar weer snel en in goede gezondheid te ontmoeten in een van onze tuincentra bijSTOX Heerlen, Maasbracht, Roermond en Venlo.